Miljømærker

Loumills økologiske tamponer er beriget med tre miljømærker, som afspejler produkternes miljørigtige og etiske produktion samt brugen af 100 % økologisk, certificeret bomuld.

Cotton inc
The Seal of Cotton fortæller, at produktet er fremstillet af 100 % bomuld. Mærket hjælper således forbrugeren til at vælge produkter, som er mildere, mere komfortable og ikke mindst naturligt fremstilledes, hvilket mindsker risikoen for irritation af huden.
GOTS2
Global Organic Textile Standard er et internationalt mærke for økologisk tøj og tekstil. Generelt kræver GOTS, at mindst 95 % af fibrene i tekstiler er økologiske, og samtidig sættes der krav til de kemikalier, producenten bruger under produktionen. De benyttede kemikalier må ikke være giftige, kræftfremkaldende, hormonforstyrrende eller miljøbelastende. Flere specifikke stoffer er forbudte i produktionen.
ICEA2
ICEA står for Ethical and Environmental Certification Institute. Dette miljømærke indikerer, at produktet er certificeret i overensstemmelse med GOTS krav til produktionen og produktets indhold af minimum 95 % økologiske fibre.